

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Забраната започва от 15 април, но затоплянето очевидно е ускорило размножителния период
Най-добрата компания на ястията с „циганка”, както морските вълци наричат първите и дребни екземпляри с меко месо, е... хубавото червено вино
Най-народна продължава да е цената на черната мида - 4 лева за килограм
Водата е 26 градуса, останаха само раците-паури
Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев
За разлика от европейските легенди, в които той се смята за страховито чудовище, в Азия драконите имат статут на свещени и героични същества, които могат да управляват времето
По-високата температура на водата води до по-ранно полово съзряване на рибата, което е сериозен проблем
Разочаровани са рибарите, пътуват стотици километри заради слуха, че морето ври от деликатесния паламуд
А едно време цялото лято ловяхме хубав едър сафрид, спомня си легендарният рибар
Люцканов, който е и капитан на националния ни отбор излезе от морето с най-богат улов и набра 11210 точки